Vidhen rreth 65 mijë euro dhe ari në vlerë 20 mijë euro në Ferizaj

Mbrëmë në Ferizaj ka ndodhur një vjedhje e rëndë.


Sipas Policisë së Kosovës, rasti ka ndodhur në fshatin Dremjak të Ferizajt, ndërkaq, raportohet se janë vjedhur 44 mijë euro e 25 mijë franga zvicerane dhe ari në vlerë 20 mijë euro.

Sipas policisë ende nuk ka asnjë të arrestuar lidhur me rastin.

Edhe në raportin e Policisë është raportuar për këtë vjedhje.

“Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se të dyshuar të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij me ç’rast kanë vjedhur tri arka në të cilat kishte para dhe stoli ari me vlere të konsiderueshme”, thuhet në raportin e Policisë.