Zhbllokohet KQZ-ja, betohen 8 anëtarë para Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dekretuar tetë anëtarët e rinj të Komisionit Qendror Zgjedhor.

Dy nga anëtarët e dekretuar janë të Lidhjes Demokratike të Kosovës, dy të Vetëvendosjes, ndërsa pjesa tjetër janë përfaqësuesë të komuniteteve që jetojnë në Kosovë.

Tetë anëtarët e përbërjes së re të KQZ-së janë: Sami Hamiti, Florian Dushi, Adnan Rrustemi, Nazlie Bala, Alfred Kinolli, Ćemailj Kurtiši, Ercan Şpat dhe Stevan Veselinoviq.

Por, presidenti nuk i ka dekretuar anëtarët e koalicionit PAN dhe nuk dihet akoma se kur do të ndodhë një gjë e tillë.

Të njëjtit nuk ishin në takimin e mbyllur të Presidentiti Hashim Thaçi me Valdete Dakën, kryetaren e KQZ-së.