Gani Gërmia 2: Festa e 1 Majit në Prishtinë

Situata komike dhe të qeshura pa fund do t’ju sjellë sërish përmes videos së mëposhtme, një prej figurave më virale të kohëve të fundit, Visar Dermaku i njohur si “Gani Gërmia”.