Një lagje e Mitrovicës sjell dy kandidatë për kryeministër

Një lagje e Mitrovicës sjell dy kandidatë për kryeministër. Kadri Veseli dhe Vjosa Osmani u rriten vetëm 300 metra larg më shtëpi.