Reja me dy nipa iu kthye nga Siria

Faik Uksmajli kishte qenë dje para Qendrës për Mbajtjen e të Huajve, vend ku po qëndrojnë 106 gra dhe fëmijë të kthyer para dy netësh nga Siria. Ai po kërkonte gruan e djalit dhe dy nipërit e tij që, sipas raportimeve, ishin brenda kësaj qendre.