REPORTERI/INTERVISTA: Behgjet Pacolli

Ndiqeni, REPORTERI/INTERVISTA me ish-Presidentin dhe ish-Ministrin e Jashtëm, Behgjet Pacolli

Autor: Shkumbin B. Kajtazi
Realizimi: Raif Selimi (Cut to Create Media) dhe Diellor Hana