REPORTERI/INTERVISTA: Gent Cakaj

Ndiqeni, REPORTERI/INTERVISTA me Ministrin e Jashtëm të Shqipërisë, Gent Cakaj

Autor: Shkumbin B. Kajtazi
Realizimi: Raif Selimi (Cut to Create Media) dhe Diellor Hana