REPORTERI/INTERVISTA: Imer Mushkolaj

Opinionisti Imer Mushkolaj flet në një intervistë për Reporteri.net

Autor: Shkumbin B. Kajtazi
Realizimi: Raif Selimi (Cut to Create Media) dhe Diellor Hana