REPORTERI/INTERVISTA: Ramush Haradinaj

Ndiqeni, REPORTERI/INTERVISTA me ish-Kryeministrin, kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj

Autor: Shkumbin B. Kajtazi
Realizimi: Raif Selimi (Cut to Create Media) dhe Diellor Hana