Deklarata e Challandes, kritikon “kullerin” Zhegrova

Edon Zhegrova sot u inkuadrua në pjesën e dytë por zhgënjeu me performancën e tij duke dëshpruar edhe të pranishmit pasi në një mënyrë ose tjetrën golat e Danimarkës rrodhën nga pakujdesia e tij.

E i pyetur nga gazetarët se çfarë mendimi kishte trajneri i tij rreth performancës së Zhegrovës Challandes tha:

“Ai është një djalë i ri, i talentuar por ndeshja e sotme nuk ishte në nivel, kjo ishte mëse e çartë” .

“Por mendoj se ai ka potencial dhe ne nuk duhet të shikojmë vetëm gabimin e sotëm, por duhet të marrim parasysh që edhe goli i dytë rrodhi nga aj. Aj ka potencial të madh për të ardhmen” ka thënë Challendes ndër tjerash për Zhegrovën.
/Reporteri.net/