Kështu i përjetojnë ndeshjet e futbollit njerëzit me shikim dhe dëgjim të dobtë

Një video që po qarkullon së fundi në twitter ka prekur zemrat e shumë njerëzve përreth botës.

Në video shihet se si njerëzit që kanë probleme me shikimin dhe dëgjimin i përjetojnë ndeshjet e futbollit në stadium, shkruan Reporteri.net

Duhet një person që përmes duarve t’ia paraqesë atë se çfarë zhvillohet në fushën e futbollit.

Kjo iniciativë është përshëndetur dhe përkrahur nga të gjithë madje janë inicuar edhe kërkesa që të ketë çdo stadium njerëz që ndihmojnë personat me nevoja të veçanta./Reporteri.net/