Ky është gjyqtari që do ta ndajë drejtësinë e ndeshjes Barcelona – Lyon

Szymon Marciniak, referi nga Polonia, do ta ndajë drejtësinë në ndeshjën e kthmit që Barcelona e zhvillon kundër Olimpique Lyon të mërkurën, në kuadër të garës më prestigjioze për klube, Uefa Champions League.

Referi polak i ka referuar dy ndeshje Barcelonës dhe duket sikur i sjellë vetëm fat të keq ekipit Katalunas pasi i kanë humbur të dy ndeshjet.

Paris Saint-Germain 4-0 Barcelona dhe Juventus 3-0 Barcelona janë dy ndeshjet që polaku ka ndarë drejtësinë deri më tani. Se a do ta kenë të njejtin fat mbetet të shihet të mërkurën nga ora 21:00.