Blini mirë e lirë në ‘Emona Center’ dhe fitoni çmime marramendëse

‘Emona Center’ ka publikuar fletushkën e zbritjeve mujore.


Edhe këtë muaj duke blerë me çmimet më të lira mund të bëheni fitues i shumë shpërblimeve.

Veturë, trotinet e iPhone 12 janë vetëm disa nga çmimet që mund t’i fitoni duke blerë në ‘Emona Center’

Postimi i plotë:

Në Emona Center, freskohu me zbritjet mujore.

Për çdo blerje mbi 10€, ju mund të bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku keni mundësi me fitu voucher në vlerë të 𝟐𝟎€ si dhe premitë kryesooooooore🔥

🚗 𝟑𝐱 𝐃𝐚𝐜𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐨,
🛴 𝟏𝟎𝐱 𝐓𝐫𝐨𝐭𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤,
📱 𝟓𝐱 𝐢𝐏𝐡𝐨𝐧𝐞 𝟏𝟐 🔥😍🎉🎉🎁

Ju mund të fitoni më shumë se vetëm një herë, sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!

Oferta e fletushkës vlen nga data 29.07 – 05.08 ndërsa loja me voucher zgjat deri më 𝟎𝟓 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝟐𝟎𝟐𝟏

Në EMONA CENTER fiton shumë!🎁🎉

*Artikull i sponsorizuar