‘Emona Center’ edhe këtë muaj vjen me super zbritje dhe shpërblime

Ju tashmë e dini se ku është vendi ku ju mund t’i bëni blerjet tuaja. Ku tjetër përveç në ‘Emona Center’.


Edhe këtë muaj ‘Emona Center’ vjen me një super ofertë.

Përveç që mund të kurseni gjatë blerjes së artikujve ju edhe mund të fitoni dy herë nga 20 euro.

Këta janë hapat që duhet të ndiqni për t’u bërë fitues i 20 eurove:

Super Zbritja Mujore 🟩
Fito 2x 20€!

Në kuadër të kësaj fletushke do të përzgjedhen dy fitues të cilët do të fitojnë nga 20€
Blej lirë, ta qet ma mirë!

Njihuni me super ofertën dhe super çmimet, gjithashtu bëhu pjesë e lojës shpërblyese me rregullat e lojës si më poshtë:

► Like faqen Emona Center
► Bëni Tag së paku 3 persona (në formë të rregullt) në këtë postim dhe
► Bëni Share postimin (public)

2 Fitues do të zgjedhen në mënyrë automatike më datën 05.05.2021

🗓 Oferta vlen nga data 29.04 deri më 05.05.2021
Emona Center – Ne, dallojmë nga të tjerët !
#emonacenter #Ramazan2021 #superoferta #supercmime #nxitoni #zbritjejavore #LojaShperblyese #Zbritje #Lojaefletushkes #mitrovica #obiliq #vus

*Artikull i sponsorizuar