Emona Center publikon fletushkën javore të zbritjeve, nxitoni bëhuni pjesë e lojës së madhe shpërblyese

Emona Center ka publikuar fletushkën javore të zbritjeve. Edhe më tej në këtë qendër mund të fitoni çmime fantastike.


Për çdo blerje mbi 10 euro ju mund të bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku keni mundësi të fitoni voucher në vlerë të 𝟐𝟎€ si dhe premitë kryesore që janë: 𝟑 vetura Dacia Sondero, 10 trotineta elektrik dhe 5 iPhone 12.

Postimi i plotë i Emona Center:

𝐅𝐥𝐞𝐭𝐮𝐬𝐡𝐤𝐚 𝐞 𝐙𝐛𝐫𝐢𝐭𝐣𝐞𝐬 𝐉𝐚𝐯𝐨𝐫𝐞 𝐧ë 𝐄𝐦𝐨𝐧𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫!
𝐅𝐢𝐭𝐨 𝟐𝟐𝟐𝟐 𝐯𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫 𝐦𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝟐𝟎€!
Për çdo blerje mbi 10€, ju mund të bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku keni mundësi me fitu voucher në vlerë të 𝟐𝟎€ si dhe premitë kryesooooooore🔥
🚗 𝟑𝐱 𝐃𝐚𝐜𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐨,
🛴 𝟏𝟎𝐱 𝐓𝐫𝐨𝐭𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤,
📱 𝟓𝐱 𝐢𝐏𝐡𝐨𝐧𝐞 𝟏𝟐 🔥😍🎉🎉🎁

Ju mund të fitoni më shumë se vetëm një herë, sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!
Oferta e fletushkës vlen nga data 16-21.06 .2021 ndërsa loja me voucher zgjat deri më 05 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫, 2021

Në Emona Center fiton shumë!🎁🎉
#voucher #fletushka #zbritje #blejlire #fitoshume #daciasandero #trotinetelektrik #iphone12 #emonacenter #vushtrri #mitrovica #prishtine #obiliq #ferizaj #lipjan

*Artikull i sponsorizuar