Emona Center publikon zbritjet javore, vazhdon loja e madhe shpërblyese

Emona Center ka publikuar fletushkën e zbritjeve të kësaj jave.


Tashmë ju e dini se në Emona Center përveç se mund të blini me çmime më të lira mund të fitoni dhurata fantastike.

𝐅𝐥𝐞𝐭𝐮𝐬𝐡𝐤𝐚 𝐞 𝐙𝐛𝐫𝐢𝐭𝐣𝐞𝐬 𝐉𝐚𝐯𝐨𝐫𝐞 𝐧ë 𝐄𝐦𝐨𝐧𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫!

𝐅𝐢𝐭𝐨 𝟐𝟐𝟐𝟐 𝐯𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫 𝐦𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝟐𝟎€!

Për çdo blerje mbi 10€, ju mund të bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku keni mundësi me fitu voucher në vlerë të 𝟐𝟎€ si dhe premitë kryesooooooore🔥

🚗 𝟑𝐱 𝐃𝐚𝐜𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐨,
🛴 𝟏𝟎𝐱 𝐓𝐫𝐨𝐭𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤,
📱 𝟓𝐱 𝐢𝐏𝐡𝐨𝐧𝐞 𝟏𝟐 🔥😍🎉🎉🎁

Ju mund të fitoni më shumë se vetëm një herë, sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!

Oferta e fletushkës vlen nga data 𝟏𝟎.𝟎𝟔-𝟏𝟒.𝟎𝟔 , ndërsa loja me voucher zgjat deri më 𝟎𝟓 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝟐𝟎𝟐𝟏

Në Emona Center fiton shumë!🎁🎉

*Artikull i sponsorizuar