Pesë ditë superzbritje në “Emona Center”

Nuk duhet që të paguani çmime të larta që ta mbushni shportat tuaja të ushqimit dhe produktet higjienike.


Nëse doni që të blini sa më shumë produkte që ju duhen për sofrën dhe shtëpinë tuaj, atëherë ju e dini se ku duhet të drejtoheni. Është vetëm një kompani e cila ua mundëson këtë. Është “Emona Center”.

Reklamë

“Emona Center”, tashmë ka publikuar zbritjet javore, shkruan Reporteri.net.

“Super Zbritje Javore në EMONA CENTER🤩 Shfleto ofertën në Emona Center”, bëhet e ditur në faqen zyrtare të kësaj qendre.

Oferta vlen nga nesër , 15 shtator deri më datën 20.