Publikohet fletushka e zbritjeve javore në ‘Emona Center’, blini lirë dhe fitoni çmime marramendëse

‘Emona Center’ ka publikuar fletushëkn e zbritjeve javore.


Edhe këtë javë duke blerë më çmimet më të lira mund të bëheni fitues i shumë shpërblimeve.

Veturë, trotinet e iPhone 12 janë vetëm disa nga çmimet që mund t’i fitoni duke blerë në ‘Emona Center’

Postimi i plotë: 

𝐅𝐥𝐞𝐭𝐮𝐬𝐡𝐤𝐚 𝐞 𝐙𝐛𝐫𝐢𝐣𝐭𝐞𝐬 𝐉𝐚𝐯𝐨𝐫𝐞 𝐧ë 𝐄𝐦𝐨𝐧𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫!
𝐅𝐢𝐭𝐨 𝟐𝟐𝟐𝟐 𝐯𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫 𝐦𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝟐𝟎€!
Për çdo blerje mbi 10€, ju mund të bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku keni mundësi me fitu voucher në vlerë të 𝟐𝟎€ si dhe premitë kryesooooooore🔥
🚗 𝟑𝐱 𝐃𝐚𝐜𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐨,
🛴 𝟏𝟎𝐱 𝐓𝐫𝐨𝐭𝐢𝐧𝐞𝐭𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐤,
📱 𝟓𝐱 𝐢𝐏𝐡𝐨𝐧𝐞 𝟏𝟐 🔥😍🎉🎉🎁
Ju mund të fitoni më shumë se vetëm një herë, sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!
Oferta e fletushkës vlen nga data 23.07 – 27.07 ndërsa loja me voucher zgjat deri më 𝟎𝟓 𝐒𝐡𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝟐𝟎𝟐𝟏
Në EMONA CENTER fiton shumë!🎁🎉
#voucher #fletushka #zbritje #blejlire #bashkekombas #fitoshume #daciasandero #trotinetelektrik #iphone12 #emonacenter #vushtrri #mitrovica #prishtine #obiliq #ferizaj #lipjan #fushekosove

* Artikull i sponsorizuar