Vetura, iPhone e shumë çmime të mëdha, këta janë fituesit e lojës shpërblyese në “Emona Center”

Nga loja e madhe shpërblyese në “Emona Center”, kanë përfituar çmime marramendëse shumë qytetarë.


“Emona Center” ka shpërblyer besimin e konsumatorëve të saj besnik.

Reklamë

Duke blerë me çmimet më të lira në treg, konsumatorët e kësaj qendre kanë pasur mundësi që të luajnë dhe të fitojnë vetura, iPhone e shumë e shumë çmime të tjera.

“Emona Center, shpërblen besimin tuaj ndër vite”

Kjo qendër u ka uruar konsumatorëve fatlum për cmimet e fituara dhe ka shpërndarë disa fotografi nga ndarja e tyre.