34 vjeçari nga Peja që po i merr veturat e huaja: Nuk është vjedhje, kam me marrë edhe veturën e Policisë

Një i ri nga Peja kudo që e gjen ndonjë makinë të hapur e merr. Ai mdjae thotë se kjo nuk është vjedhje, por quhet shërbim.


“Pse ma nin motër, a e len ti celësin në kerr? Jo se je e mecme. As unë nuk e la e shti në oborr në ship, se nuk lihet Nuk është vjedhje. Ajo quhet shërbim”.

Kështu Valon Loxha e speigon shprehinë e marrjes së makinave të huaja kudo që i gjen të gatshme për ngasje.

I riu nga Peja kështu veproi edhe të martën në mbrëmje me një veturë funeralesh të marrë para Bashkësisë Islame në qytet u kap 70 kilometra larg, diku në Mitrovicë.

“Spostohu. Edhe erdh një patrullë, dy tri. Kap kerrin e bonën kuku, ja cmontun njerit kerrin.

Për 34 vjecarin kjo nuk është hera e parë që merr vetura në këtë mënyrë.

“Në Gjakovë kam tentu e kam thirrë pronarin se mu dhimt. Të FINCA’s katër”, tregon ai.

Në Polici thonë se Lodha u mbajt disa herë në stacion për vepra të ngjashme.

“Po i dyshuari është i njohur për policinë, ka edhe disa raste”, thonë nga Policia e Pejës.
Loxhës i pëlqejnë sieranet dhe e ka në plan që ta marrë edhe ndonjë maiknë të Policisë.
“Edhe kryetarit edhe princit nëse ka Kosova princ edhe s;po di kujt. Krejtve”, thotë ai.