Çfarë qiraxhie i keq: La pas 5000 kanaçe birre në banesë

Punonjësit e pastrimit mbetën pa fjalë dhe të neveritur pasi një qiramarrës kishte lënë mbi 5000 kanoçe birre në një nga shtëpitë me qira, shumë prej të cilave ishin të mbushura me urinë.


Kompanisë së pastrimit iu deshën shumë orë punë për të kthyer disi në normalitet shtëpinë me 3 dhoma në Hebburn, e cila ishte lënë në gjendje të mjerueshme nga qiraxhiu, i cili kishte shkaktuar dhe dëme të tjera.

Fotot e apartamentit u postuan në faqen e Facebookut dhe aty mund të shohësh pirgjet e kanoçeve të birrës dhe bishtat e cigareve të hedhura në çdo cep.