Dy ushtaret e FSK-së bëjnë shqiponjën: Lavdi jetës dhe veprës së familjes Jashari

Forca e Sigurisë së Kosovës në radhët e saj numëron një numër tejet të lartë të grave.


Numri i tyre  nga viti në vit është duke u rritur.

Dy nga to ndihen krenare që mbajnë të veshur uniformën e FSK-së.

Aisa Musliu shpesh poston foto në uniformë, siç është kjo e fundit për nder të Epopesë së UÇK-së.

“Lavdi jetës dhe veprës së familjes Jashari!
Epopeja e UÇK-së🇦🇱”, shkruan ajo.