Familja në Kolorado krijon me borë një gjarpër 23 metra të gjatë

Për shumicën e njerëzve, krijimi i një burri prej dëbore është punë e vështirë, por një familje në Kolorado i çoi gjërat në një tjetër nivel, duke krijuar një gjarpër prej dëbore.


Morn Mosley dhe pesë vëllezërit e motrat e tij kaluan dhjetë orë duke punuar për formimin e një gjarpri, i cili ka kënaqur banorët vendas.

Gjarpri ka një gjatësi prej rreth 23 metrash dhe është në kopshtin para shtëpisë së nënës së tij.

Puna e familjes fitoi popullaritet në 2019 pasi skulptura e tyre, një tigër u shpërnda gjerësisht në mediat lokale.