Gruas që i thanë se po priste shtatë fëmijë, i lindi nëntë

Halima Cisse, 25 vjeçare, lindi pesë vajza dhe katër djem në Morocco, të marten, ndërkohë që po priste shtatë fëmijë, pas ultrazërit që bëri.


Sipas mjekëve, dy prej fëmijëve nuk i kishin parë me skaner dhe i thanë se ajo do të kishte shtatë fëmijë.

Nëna dhe nëntë fëmijët janë mirë, pas lindjes me prerje cezariane në Morocco.

Nëntënjakët janë shumë të rrallë dhe këto lloj lindje mund të jenë shumë të komplikuara, por gjithçka shkoi në rregull për Haliman dhe nëntë fëmijët e saj.