Habiten prindërit, mësuesja pret nxënësit më shkollë me veshje provokuese dhe kërcim sensual

Së fundmi një mësuese nga Rusia ka habitur të gjithë me pritjen e veçantë që i ka bërë nxënësve të saj në shkollë.


Ajo i ka mirëpritur nxënësit e shkollës fillore me një kërci kërcimi belly dance në oborr e veshur me një veshje ekstravagante e cila nuk ishte aspak e përshtatshme për një institucion siç është shkolla.

Prindërit dhe nxënësit janë shokuar kur mësuesja filloi të kërcente në mënyrë shumë sensuale.