Hakmerret burri nga Kuwajti, martohet me katër gra

Një qytetar 28-vjeçar i Kuvajtit vendosi të provojë gruan e tij se ka një grua që do të pranojë të martohet me të. Për më tepër, ai gjeti katër gra.

I riu u martua me katër gra pasi gruaja e tij u largua nga ai disa muaj pas martesës së tyre.

“Gruaja tha se askush nuk do të pranonte të martohej me të”

Në një përpjekje për të marrë hak, burri 28-vjeçar Kuvajt u martua me katër gra që lejohet sipas ligjit të Sheriatit. Dhëndri vendosi të bënte një martesë të madhe dhe shpenzoi mbi 27,000 dollarë për një muaj mjalti.