×
 • Extra
 • Lista

  10 frazat që përdorin partnerët toksikë

  Reporteri
  17 Korrik 2023 | 18:19

  Një nga termat që është përdorur jashtëzakonisht shumë është “marrëdhënie toksike”. E mira është se falë informacioneve të shtuara është se tashmë mund t’i kuptojmë më lehtë dhe më shpejt partnerët toksikë dhe t’i shmangim ata, përpara se të lidhemi emocionalisht. Largimi nga këto persona do të na ndihmojë që të shmangim kohën e humbur dhe traumën që mund të na lërë një marrëdhënie narcisiste dhe abuzive.

  Megjithatë, ka aq shumë informacione atje saqë jemi disi të hutuar – dhe ndonjëherë, mund të nxitojmë dhe të konsiderojmë marrëdhënien që po kalojmë si toksike, ndonëse nuk është e tillë. Nisur nga kjo, për të kuptuar më mirë shenjat e një marrëdhënieje toksike, ne kemi mbledhur disa fraza që janë shumë manipuluese dhe të përdorura nga partnerët që duan t’ju kontrollojnë.

  “Më vjen keq që ndihesh kështu”

  “Ju jeni shumë i ndjeshëm/reagoni me tepri”

  “Duhet të më besosh mua”

  “Unë të besoj ty, thjesht nuk u besoj të tjerëve”

  “Është vetëm një shaka, relaksohuni”

  “Duhet të rritesh”

  “Unë kam moral dhe këto janë rregullat e mia”

  “Askush nuk do të të dojë kurrë si unë / Nuk do ta gjesh kurrë marrëdhënien që kemi”

  “Shiko ku më ka çuar sjellja jote”

  “Unë e di shumë mirë se çfarë jam duke bërë”./A2CNN

  Shpërndaje:
  Të ngjashme
  Të ngjashme

  © Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Linku i lajmit u kopjua!