Ndryshimi drastik në pamje i ish-deputetit të PDK-së

Ish deputeti dhe ish-kryetari i Lipjanit, Shukri Buja, ka pësuar një ndryshim drastik në pamje.


Ajo çka bie në sy në një fotografi të fundit është ndryshimi i madh i Shukri Bujës në pamje, saqë në shikim të madh vështirë se mund ta njohësh.

Gjykuar nga komentet, njerëzve u ka pëlqyer ndryshimi në pamje që Buja ka bërë.