Nëna apo babai, kush i trajton më mirë fëmijët?

Të jesh prind është një nga emocionet më të mëdha që mund të përjetojë njeriu, por është dhe një rol që mbart shumë përgjegjësi.


Zakonisht, kujdesin më madhor ndaj fëmijëve e ka nëna, por edhe baballarëve ndonjëherë u bie rasti të qëndrojnë apo kalojnë një ditë më fëmijët e tyre.

Kemi përzgjedhur disa foto që demonstrojnë si baballarët dhe nënat i trajtojnë fëmijët në situata të ngjashme.

Fotot e që kemi sjell për ju mund t’i shikoni më poshtë.