Nikollë Prendi, fëmija që reciton përmendësh 3000 vargje të Gjergj Fishtës

Nikollë Prendi, 9-vjeçari nga Lezha është fëmijë i veçantë. Ai di 3000 vargje të Gjergj Fishtës.


Ai ka thënë mëngjesin e nis çdo herë duke lexuar diçka.

Së fundmi thotë se ka lexuar një poezi të Gjergj Fishtës.

Ndërsa pasi zgjodhi të recitoi vargjet e Ali Podrimës për emisionin “Alarm” në ATV, ai thotë se “Shqipëria dhe Kosova për mua janë një”, shkruan Reporteri.net.

Ai thotë se i ka lexuar të gjitha librat e Fishtës.

“Nuk e di sa libra kam lexuar, por të paktën gjithë librat e Fishtës, sepse nuk i numëroj. Më pëlqen shumë se gjanat që i ka shkruar atë kohë (Fishta), po ndodhin edhe sot”, ka thënë vogëlushi nga Lezha.

Ai ka thënë se kur të rritet preferon të bëhet aktor.