Shëtitjet e nënave me fëmijë me karroca – sport ekstrem në rrugët e Prishtinës

Nuk janë të pakta herët kur qytetarët ankohen se shoferët kosovarë po i parkojnë veturat e tyre nëpër trotuare, duke ua vështirësuar kështu lëvizjen.


Së fundmi, në grupin që merret me qytetari aktive, ‘Network Prishtina’, një nënë ka ndarë me anëtarët e tjerë të grupit përvojën e saj të hidhur, shkruan Reporteri.net.

“Sot dola me vajzen me karroc me ec , po ku me ec ne Prishtine vetem me i pas krahet me fluturu, vetura e parkume ne mes te trotuarit , dashta me tejkalu ku e rrezikova vajzen tu u ngut mu kput rrota e karroces ne mes te rruges ku ishin ne levizje veturat , une e terheka shpejt karrocen dhe u ktheva ne trotuar ,po dikush qe eshte me aftesi te kufizuara ne karroc qysh me kalu ? Shpend Ahmeti”, ka shkruar A.Q në Network Prishtina.

Ky postim ka marrë qindra reagime nga të gjithë qytetarët që janë pjesë e këtij grupi.

Postimi i plotë i qytetares: