Fustane për meshkuj, trendi më i ri për këtë vit

Pantallonat e gjera për burra janë një nga pjesët më të dëshirueshme të veshjeve për vitin 2021, sipas hulumtimit nga kompania “Lyst”, dhe koleksionet e modës për sezonin vjeshtë/ dimër janë të mbushura me modele të ndryshme të kësaj pjese të veçantë të veshjeve.

Edhe pse fundet e meshkujve nuk janë asgjë e re, duket se koha post-pandemike ka bërë që tendencat e modës të përqendrohen te komoditeti dhe liria, e cila është pjesërisht arsyeja pse gjithnjë e më shumë burra veshin dhe blejnë funde.

Sipas ” The Guardian”, trendi i ri befasues reflekton se si jeta e pandemisë “çliroi burrat nga rregullat standarde të veshjes”.

Këngëtari Harry Styles është udhëheqësi i kësaj tendence.