Jo vetëm me taka, ja disa këshilla për t’u dukur më të gjata dhe më të holla

Të kesh këmbë të holla është një nga dëshirat më të zakonshme tek të gjitha femrat. Kjo gjë të jep mundësinë që të veshësh çdo fustan apo veshje dhe të ndihesh menjëherë po aq e mrekullueshme sa supermodelet më të famshme.

Çdo femër është perfekte ashtu siç është, këtë duhet ta mbajmë mend gjithmonë. Nuk ke pse të ndihesh më pak e bukur sepse ke disa centimetra më pak ose disa kilogramë më tepër që do të donim t’i zhduknim. Por nëse duam të mashtrojmë syrin dhe të dukemi më të hollë dhe më të sigurt, ja disa truke.

Padyshim që për të fituar disa centimetra mendimi i parë është të vishni këpucë me taka. Por në realitet nuk është thembra ajo që bën diferencën, por maja e këpucës. Kjo është e drejtë, nëse gishti i këmbës është i rrumbullakët ose katror, por i prerë, këmba do të jetë më e shtrirë dhe më e shkurtër. Nëse nga ana tjetër zgjedhim edhe këpucë të sheshta por me majë të këndshme të ngushtë dhe të zgjatur, efekti do të jetë i kundërt. Në një çast, këmba juaj do të duket shumë më e gjatë.

Nëse nga ana tjetër duam të jemi më të gjatë por pa veshur taka atëherë fokusohemi te platformat. Qofshin atlete nuk ka rëndësi, përgjithësisht këto këpucë kanë një lartësi 5 centimetra. Nëse preferojmë atlete mund të zgjedhim edhe ato deri tek kyçi i këmbës, ndoshta me një çorape të bukur.

Prekjet e fundit

Le të përfundojmë duke menduar për veshjet e sipërme për të kompletuar pamjen. Le të mundohemi të mos i përziejmë shumë gjatësitë, pasi në të kundërt do ta shkurtojmë figurën. Ne mund të zgjedhim një pallto ose një xhaketë të shkurtër me një pulovër të shkurtër poshtë për një veshje më të këndshme. Palltot që janë shumë të gjata, shkurtojnë këdo edhe ata që janë shumë të gjatë nga natyra.

Me pak fjalë, jo vetëm me taka, për t’u dukur më të gjata dhe më të holla këto këshilla të vogla do t’iu japin disa centimetra me disa lëvizje dhe pa shumë përpjekje.