Këshilla bukurie, gabimet që bëjmë e pastaj themi se produktet nuk po funksionojnë

Shumica prej nesh posedojnë një sasi të jashtëzakonshme të produkteve për kujdesin ndaj lëkurës, gjegjësisht bukurisë.


Ndërsa na pëlqejnë disa prej tyre dhe i përdorim rregullisht, ka edhe nga ato që na zhgënjejnë me joefikasitetin e tyre, përcjellë Gazeta Online “Reporteri.net”.

Por, jo gjithmonë produkti nuk është i mirë, në pjesën më të madhe të rasteve ne nuk dijmë ti përdorim ato.

Ndonjëherë ne blejmë një produkt dhe e kuptojmë pas disa javësh se nuk funksionon. Pastaj nxitojmë të blejmë një produkt tjetër me shpresën për të marrë një rezultat më efektiv dhe historia vazhdon kështu.

Si rezultat, ne përfundojmë me një grumbull shishesh të blera.

1. Përdorimi i pamjaftueshëm i kremrave kundër diellit.

2. Kremin e syve nuk e aplikojmë siç duhet

3. Aplikojmë vajin në lëkurë të thatë

4. Përdorim deodorant në çdo kohë gjatë ditës

5. Përdorimi i vazhdueshëm i pecetave për fytyrë