64 vjeçari që u vra nga vëllai në Suharekë, vite më parë kishte kryer një vrasje

Siç ëdhtë raportuar, 72 vjeçari B.G ka shtënë mbi vëllain 64 vjeçar I.G, pas një mosmarrëveshjeje për tokë.

Reporteri mëson se viktima I.G, ka qenë i dënuar për vrasje vite më parë dhe është i njohur për policinë.

Ndërkohë, Policia akoma nuk ka dhënë detaje të tjera për rastin, mirëpo vetëm është konfirmuar vrasja.

Motiv i vrasjes mësohet të ketë qenë trashëgimia familjare, ndërsa me rastin në fjalë po merren organet e hetuesisë.