Aksident në Fushë Kosovë, ka të lënduar

Në dalje të Prishtinës më saktësisht në hyrje të Fushë Kosovës ka ndodhur një aksident trafiku, sipas informatave ka persona të lënduar po ashtu dhe dëme materiale.

Siç shihet në fotografi dy vetura janë përplasur mes vete, në vend të ngjarjes kanë dal policia dhe ekpiet e emergjencës.Numri i aksidenteve gjatë kohëve të fundit në vend ka qenë mjaft i lartë, ndërsa policia shpesh herë ka apeluar për kujdes të shtuar përgjatë pjesëmarrjes në trafik.