Alarmi për bombë në Stacion të Autobusëve, policia largon stafin dhe udhëtarët

U.D., i Drejtorit të Stacionit të Autobusëve, Arianit Grezda, ka konfirmuar se aktualisht nuk ka asnjë person brenda Stacionit të Autobusëve në Prishtinë. Sipas raportimeve të para dyshohet për bombë.

“Jemi largu nga vendi i ngjarjes, çdo njeri e kanë largu”, tha Grezda për Express.

Ndërsa sa i përket dyshimeve për bombë, ai kërkoi që të pyeten organet e rendit.

Bllokohet Stacioni i Autobusëve, dyshohet për bombë