Albulena Haxhiu nga protesta: Paqe me hajna nuk ka

Derisa protesta e Lëvizjes Vetëvendosje po vazhdon para Prokurorisë së Shtetit, atyre iu ka drejtuar deputetja Albulena Haxhiu, e cila ka thënë se protestat e tyre do të vazhdojnë dhe do të jenë paqësore, por prokuroria duhet të ndërrojë, duke u larguar të gjithë prokurorët që janë emëruar politikisht.


Sipas saj, urgjentisht duhet të nis hetimi i skandaleve korruptive të kësaj qeverie dhe hetimi i pasurisë së paligjshme të politikanëve.

“Paqe me hajni nuk ka sepse me hajna nuk ka shtet”, u shpreh ajo.

Ndryshe, gjatë kësaj proteste është simuluar një gjyq nga aktivistët e VV-së me ç’rast u “dënuan” disa zyrtarë të lartë shtetërorë, transmeton Reporteri.net.