Arrestime të reja, vijon aksioni “Subvencione 2021”

Policia e Kosovës, në koordinimin me Drejtorinë për Hetime të Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, ka vijuar të premten gjatë ditës aksionin “Subvencione”.

Siç merr vesh Gazeta Online “Reporteri”, deri tash janë arrestuar disa persona.

Policia e Kosovës ka konfirmuar për Reporteri.net se aksioni po zhvillohet në disa qytete.

Aksioni “Subvencione 2021” nisi në fillim të këtij viti në disa komuna e që përfundoi me dhjetëra të arrestuar, për keqpërdorime me subvencione.

Reporteri do t’ju mbajë të informuar rreth detajeve të reja.