Arrestohet një shqiptar i Malit të Zi, dyshohet për terrorizëm

Njësiti FAST Kosova në bashkëpunim me njësinë speciale në bazë të një urdhërarresti të lëshuar nga Interpoli ka arrestuar një person mbrëmë rreth orës 20:45.

Mediat raportojnë se bëhet fjalë për një shqiptar nga Mali i Zi.

I njëjti është i dyshuar për terrorizëm dhe dyshohet se ka ndihmuar dy persona për arratisje nga burgu në Maqedoni.

Vlen të theksohet se “Fasti” i Policisë është njëri prej njësiteve më kredibile në Republikën e Kosovës.

Me punë të besueshme dhe rezultate maksimale “Ekipi për kërkimin aktiv të të arratisurve” kanë arrestuar një numër të madh të personave të kërkuar.