Babai ther me thikë të birin në Ferizaj

Një burrë 64 vjeçar ka therur me thikë djalin e tij 31 vjeç, natën e mbrëmshme. 


Në kushte anonimiteti rreth kësaj për Klan Kosova ka folur gruaja e 64 vjeçarit.

Gruaja tregoi se ka katër vite që djali i bën zullum dhe e rrahë babain e vet.

64 vjeçari me inicialet M.S. u largua nga shtëpia pasi theri me thikë djalin e tij N.S., 31 vjeç rreth orës 23:00.

Të hënën policia shkoi ta kërkoi në shtëpinë e tij në fshatin Dardani të Ferizajt por brenda e gjeti vetëm gruan e tij.

Për më tepër dëgjoni rrëfimin e gruas: