Bahtiri: Mitrovica nuk ka pasur Zot shtëpie, dikë që iu del ballë interesave të qytetarëve

Agim Bahtiri së fundmi ka thënë se Mitrovica është ndarë, sepse sipas tij nuk ka pas Zot Shtëpie për t’u kujdesur për qytetin.


“Mitrovica nuk ka pasur Zot Shtëpie dhe nuk pasur njeri vendimmarrës, që iu del ballë interesave të qytetit dhe qytetarëve”, tha fillimisht Bahtiri në ATV.

Tutje ai tha se tani Mitrovica ka nevojë për Zot shtëpie, prandaj ka vendosur të kandidojë.

“Tash Mitrovica ka Zot Shtëpie dhe ka nevojë që edhe në ardhmen të ketë, prandaj kam vendosur të kandidoj”, tha Bahtiri në ATV.