Deputeti i AAK-së, Lahi Brahimaj shtrihet në spital

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Lahi Brahimaj, ka publikuar një fotografi, ku shihet në spital i shtrirë, gati për të bëjë një ndërhyrje.


Sipas një publikimi që e ka bërë në Instagamin  e tij, Lahi Brahimaj shihet i shtrirë në spital, i veshur me mantel i cili vishet para ndonjë operimi.

Ai shihet i shtrirë, gjersa mjekët po i qëndrojnë rreth rij.

Nuk dihet ende se për çfarë arsye deputeti i AAK’së, ka përfunduar në spital, në dhomën e operimit.

Lahi Brahimaj, vlen të ceket se ishte i ftuar në Prokuroria Speciale e Gjykatës Speciale dhe u mor në pyetje për kohën kur ishte në UÇK.