Emërohen sekretarët në dy ministri

Pas një periudhe të gjatë me pozita vakante, Qeveria e Kosovës ka emëruar dy sekretarë të përgjithshëm.

Një sekretar e ka emëruar në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe një në Ministrinë e Bujqësisë.

Sekretare e përgjithshme në MPB është emëruar Fahrie Tërnava-Sheremeti, ndërsa në MBPZHR Blerim Hasani.