Fehmi Kupina, kryesues i Asamblesë së Prishtinës  

Fehmi Kupina i LDK-së është zgjedhur kryesues i Kuvendit Komunal të Prishtinës me 25 vota pro, duke marrë edhe përkrahjen e nëntë asamblistëve të PDK-së dhe nga një të Nismës e Lëvizjes për Bashkim, shkruan Reporteri.net.

25 ka qenë numri i votave pro Fehmi Kupinës së LDK-së për t’u zgjedhur kryesues i Asamblesë Komunale në rundin e tretë të votimit.

Në rundin e tretë morën pjesë 42 asamblistë, prej tyre votuan 25.

Kupina u zgjodh në rundin e tretë, pasi në dy rundet e para s’mjaftonin 25 votat. Në rundin e tretë mjaftonin votat e shumicës së atyre që votuan