Gërvalla nuk shkon për raportim në Komisionin për Integrime Evropiane

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla nuk ka shkuar sot për raportim në Komisionin për Integrime Evropiane.

Kryetarja e këtij komisioni që vie nga radhët e LDK-së, Rrezarta Krasniqi bëri të ditur se ministrja Gërvalla nuk ka shkuar të raportoj për shkak të një udhëtimi urgjent.

“Ditën e hënë kemi pranuar konfirmim se ministrja mund të raportoj më datën 22, dhe pastaj dje kemi marrë njoftim nga ana e kabinetit të saj se për shkak të një udhëtimi urgjent ministrja nuk do të mund të raportoj në mbledhjen e sotme”, ka thënë Krasniqi.

Ajo e ka quajtur këtë veprim, “papërgjegjësi nga ana e ministres”.