Gjendet një granatë dore në Prishtinë

Derisa po luanin disa fëmijë kanë gjetur një granatë dore të pashpërthyer në Hajvali të komunës së Prishtinës.


Policiapas marrjes së informatës ka siguruar vendin, derisa janë ftuar njësitet për dëmin të KFOR-it dhe FSK-së për ta larguar mjetin në mënyrë të sigurt.

“Raportohet se nga disa fëmijë derisa ishin duke lozur është gjetur një mjet i dyshimtë (granatë dore). Policia ka siguruar vendin e ngjarjes derisa aty ka dalë njësitë për deminim të KFOR-it dhe FSK-së që e kanë tërhequr mjetin në mënyrë të sigurt”, thuhet në raportin e Policisë.