Gjermania i kërkon angazhim në negociata Kosovës dhe Serbisë

Gjermania po kërkon angazhimin e Kosovës dhe të Serbisë në dialog.

Sekretari i shtetit për Punë të Jashtme i Gjermanisë, Miguel Berger, ka shprehur mbështetjen e Gjermanisë për emisarin e BE-së për dialog, Miroslav Lajçak, në punën e këtij të fundit për negociatat mes dy shteteve fqinje.

“Si Kosova ashtu edhe Serbia tani duhet të angazhohen në mënyrë konstruktive në negociata”, ka shkruar në Twitter Berger.