Gruaja e raporton burrin e zhdukur në Vushtrri

Një person i gjinisë mashkullore ka dalë nga shtëpia më 8 janar dhe nuk dihet më për vendndodhjen e tij.

Rastin në Polici e ka lajmëruar gruaja e tij.

Për rastin është njoftuar edhe prokurori, i cili ka udhëzuar të hapet rasti që po vazhdon të hetohet.