KFOR-i nesër realizon stërvitje në Kosovë  

KFOR-i ka njoftuar se do të zhvillojë stërvitje në rrethinë e Gjakovës duke filluar nga nesër.

Komanda Rajonale e Lindjes (RC East) do të bëjë trajnime ku do të përfshihen afro 70 ushtarë dhe disa helikopterë.

“Qëllimi i stërvitjes është që të trajnojë ushtarët për të kryer operacione si ditën ashtu edhe natën në çfarëdo kushte”, është thënë nga KFOR-i.